CMC

Когато видите инициалите СМС след името на консултанта, това означава, че той е сертифициран консултант по управление (Certified Management Consultant) и отговаря на стриктните изисквания за сертифициране на MCI (Management Consulting Institute) в своята страна – в България това е БАУКО.

Прочети още...

Ползи

Ясно и документирано доказателство за най-високо качество на Вашите консултантски умения. Стандарт за качество по обективни критерии.

Прочети още...

Изисквания

Сертифициран управленски консултант (СМС) в България може да стане всеки професионален консултант по управление, който отговаря на следните условия:

Прочети още...

Процедура

Таксата за сертифициране е в размер на 500 лв. (БАУКО не е регистрирана по ДДС). Тя се плаща след предварителното одобрение за влизане в сертификационна процедура.

Прочети още...

Комисия и оценители

Председател: Драгомира Шулева СМС, управител, Тугедър

Прочети още...

Въпроси и отговори

Колко време ще отнеме подготовката за сертифициране?
Това зависи от състоянието на личните Ви документи по отношение на обучението, квалификацията, продължителното професионално развитие и консултантските проекти, по които сте работили. Средно подготовката на пълното досие документи би трябвало да отнеме около 20-30 часа или една работна седмица.

Прочети още...